Advent u Padovi

Jednodnevni izlet

Polasci: 

 

Autobusom iz Zagreba/ Karlovca i Rijeke

 

Program putovanja:

Polazak iz Zagreba u 05:00 sati s glavnog ulaza u Zagrebački Velesajam (južni ulaz). Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju. Po dolasku u Padovu, antički grad bogate povijesti i pitoreskne sadašnjosti, slijedi šetnja i upoznavanje najvažnijih znamenitosti u gradu: SVETIŠTE SV. LEOPOLDA MANDIĆA, PRATO DELLA VALLE, BAZILIKA SV. ANTUNA, PIAZZA ERBE, CAPPELLA DEGLI SCROVEGNI, L’UNIVERSITA, PALLAZZO DELLA REGIONE.

Slobodno vrijeme za posjet tradicionalnom predbožićnom sajmu, uživanje u zimskim specijalitetima i običajima sjeverne Italije. Također predlažemo posjet Giottovom muzeju ili kratki predah uz kavu ili capuccino u najpoznatijoj kavani Pedrocchi. U 18:00 sati povratak za Zagreb s očekivanim dolaskom na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

First minute cijena po osobi: 235 kn
Cijena programa po osobi: 255,00 kn

 

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama, pratitelja tijekom puta, sve razglede prema programu, troškove organizacije i provedbe putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:
fakultativne nadoplate, ulaznice i sve nenavedeno pod cijena uključuje

 

Minimalan broj putnika 45

 

Cijene za manji broj putnika

Broj putnika nadoplata po putniku
minimum  40 putnik 25 kn
minimum 35 putnika 35 kn
minimum 30 putnika 50 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.
Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan,  po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dan prije puta doplatiti  navedenu razliku. 
Vrijede Opći uvjeti putovanja

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajanja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42