Advent u Mariazell-u i Graz 2021.

Advent u Mariazell-u i Graz  2021. Advent u Mariazell-u i Graz  2021. Advent u Mariazell-u i Graz  2021.

Jednodnevni izlet iz Zagreba u  Mariazell i Graz

 

Datum putovanja:

11.12.2021.

Cijena po osobi od: 185 kn

 

 

 

 

Program putovanja:

Polazak je u 6:00 sati s glavnog ulaza na Zagrebački Velesajam (Južni ulaz). Slijedi vožnja autocestom keroz Sloveniju te dalje Austrijom, uz kraće zaustavljanje radi odmora. Dolazak u  najveće austrijsko  marijansko svetište, “Gospe od Mariazella”. U Mariazellu posebnu pažnju posvećuju u vrijeme adventa.  Na trgu ispred bazilike posvećene rođenju Djevice Marije u ovo je doba puno štandova s kojih se širi miris medenjaka, cimeta, kuhanog vina.. Največi božični vjenac promjera 12 metara i težak 5 tona, kuča sagrađena od medenjaka, jaslice sa pravim životinjama. Iz pošte svakako možete poslati božične čestitke svojim najdražima. Slobodno vrijeme za uživanje u adventu do polaska prema Grazu. U poslijepodnevnim satima krećemo put Graza.

Dolaskom u Graz odlazak do centra grada uz pratitelja putovanja,  šetnja gradom i kraće slobodno vrijeme prije polaska. Polazak za  Zagreb u 17,30. Dolazak se  očekuje u večernjim satima.

Fires minute cijena: 185,00 kn
Cijena programa po osobi: 195,00 kn

Izražena cijena je na bazi minimum 45 plaćenih putnika.

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama, turističkog pratitelja, razglede prema programu, troškove jamčevnog osiguranja, organizacije i prodaje aranžmana.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
fakultativne sadržaje te sve što nije navedeno pod cijena uključuje
Navedena cijena je na bazi minimum 45 plaćenih aranžmana.
U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.
Cijena na bazi:
40 plativih aranžmana:  215 kn (nadoplata 20 kn)
35 plativih aranžmana:  239 kn (nadoplata 44 kn)
30 plativih aranžmana: 270 kn (nadoplata 75 kn)

 

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.
Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.
Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu
navedenu razliku.

Važne napomene vezane uz putovanja za vrijeme trajanja pandemie COVID – 19

Obavezno ponijeti maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva za ruke.

VAŽNO:
U slučaju donošenja mjera od strane Stožera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske (unutar 14 dana do dana putovanja)
– da za putovanje u određenu zemlju uvedu mjere obveznog testiranja na Covid-19 ili karantene za državljane Republike Hrvatske
– obveznu samoizolaciju/karantenu prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju
– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 2 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije.

 

 

OSTALE VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat dijela sredstava od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge. Osiguravajuće kuće ne pokrivaju pandemie), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42