Budimpešta – Advent 1 dan 2022.

Budimpešta – Kraljica Dunava – okićena božićnim ruhom

 

Datum polaska: 03.12., 10.12., 17.12.2022.

Cijena izleta po osobi: 250,00 kn / 33,18 €

Možete li zamisliti adventsko putovanje u Mađarsku bez langoša i trdelnika. Omiljenih jela s nogu u čijim okusima uživate hodajući Budimpeštanskim ulicama…

Program putovanja:

Polazak autobusa u 05:30 sati  ispred glavnog ulaza u Zagrebački Velesajam (ulaz JUG). 

Vožnja Hrvatskom te dalje  kroz Mađarsku s kraćim odmorima na putu do Budimpešte. Po dolasku  slijedi panoramski razgled grada: ANDRASY ULICA, DIPLOMATSKA ČETVRT, TRG HEROJA, BAZILIKA SV. STJEPANA, SINAGOGA, OPERA…   Odlazak do Budima te nastavak razgleda: BUDIMSKI DVOR, MATIJINA CRKVA, RIBARSKA TVRĐAVA… Kraće slobodno vrijeme na Budimu za uživanje u veličanstvenom pogledu na Peštu. Poslijepodne je predviđeno za slobodno vrijeme i individualni program te samostalno upoznavanje grada. Posjetite božićni sajam koji se održava na trgu Vörösmarty. Na sajmu nećete moći odoljeti domaćim slasticama niti proizvodima obrta inspiriranima narodnom tradicijom. Obiđite neke od brojnih trgovina u poznatoj trgovačkoj ulici Vaci ili se jednostavno prepustite slatkim užicima u poznatoj gradskoj slastičarnici Gerbaud. Svakako prošećite do gradske tržnice da upoznate njenu arhitekturu i raznoliku ponudu voća, povrća, suvenira, domaćih specijaliteta.  Prošećite do Andrassy ulice, najljepše okićene ulice u adventsko vrijeme

Predlažemo vožnju brodom Dunavom uz razgled Budimpešte ispod osvijetljenih mostova :Lančani most – najstariji most Budimpešte, Elizabetin most, Most slobode…  Uz taktove Na lijepom plavom Dunavu, Johanna Straussa i najljepši pogled na Parlament, Budimski dvorac, brdo Gelert, sigurno će te i zaplesati.

Polazak prema Zagrebu u  20:00 sati s dolaskom na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

Cijena izleta po osobi: 250,00 kn / 33,18 €

Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom
 • pratitelja putovanja
 • razglede prema programu
 • organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:

 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike koji se posjećuju
 • vožnju brodom po Dunavu te razgled Budimpešta s broda 15 eura  po osobi (doplata na licu mjesta) – predbilježba u agenciji (minimalno 25 putnika)
 • osiguranje, vlastitu potrošnju
 • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

 

Za ovo putovanje državljani RH moraju imati važeću putovnicu ili osobnu iskaznicu  

Nije potrebna COVID putovnica, u Mađarskoj ne postoji obveza nošenja maski ni na otvorenom ni na zatvorenom

Minimalan broj putnika: 40 osoba

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.

Nadoplata po putniku  ako je manji broj putnika od

od 40 plativih aranžmana:  10 kn

od 35 plativih aranžmana:  15 kn

od 30 plativih aranžmana:  25 kn

od 25 plativih aranžmana:  35  kn

 

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

Vrijede Opći uvjeti putovanja

U slučaju promjene cijene gore za više od 3% – agencija ima pravo na promjenu cijene

 

VAŽNE NAPOMENE

 • Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!
 • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
 • Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
 • Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
 • Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.
 • Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)
 • Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

Vrijede Opći uvjeti putovanja

U slučaju poskupljenja goriva za više od 3% agencija ima pravo na promjenu cijene.

ID000

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42